Στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Τοπικές Κοινότητες του Νόμου μας: Μολόχα, Απιδιά, Δαφνοσπηλιά, Παλιούρι, Λουτρό, Κέδρος, Θραψίμι, Ψαθοχώρα, Μεταμόρφωση, Κόρδα, Μαραθέα, Κοσκινά, Λοξάδα, Κόμπελος, Κανάλια, Φανάρι, Χάρμα, Καππά, Ριζοβούνι, Κρανιά, Παλαιοχώρι, Μαγούλα, Μαγουλίτσα, ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βρέκος Φώτης ανέφερε την ανάγκη για σταθερότητα και ελπίδα που γεννιούνται μέσα από την ώριμη και ειλικρινή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε δημογραφικά ζητήματα αλλά και στη Νέα Γενιά. Παράλληλα τονίστηκε η σπουδαιότητα που έχει ο Αγροτικός, Κτηνοτροφικός και ο Τουριστικός Κλάδος για το Νομό μας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ‘’Νιώθω αναγκαίο τον Αγώνα που πρέπει να δοθεί από όλους για την επιστροφή των Νέων Ανθρώπων στον τόπο μας. Είναι χρέος μας να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα κάνουν γόνιμο το έδαφος για την επιστροφή των συμπατριωτών μας. Ο τόπος μας άλλωστε είναι ευλογημένος από πολλές απόψεις αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι οι άνθρωποι του, και για αυτούς θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά συνέπεια είναι η εγγύηση για ένα σταθερό μέλλον και αυτό διαφαίνεται και από το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας. Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα Παραγωγική, Κοινωνική, Δίκαιη, Ψηφιακή, που θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, τη νέα γενιά, τους συνταξιούχους, την επιχειρηματικότητα και γενικά το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια άλλωστε της πρώτης τετραετίας τέθηκαν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομηθεί μια Σταθερή και Δυνατή Ελλάδα της επόμενης μέρας. Μια Ελλάδα που θα πατά στα πόδια της και θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. ’’