Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο σχεδιασμός του ΑΣΚ για τη νέα χρονιά

Σε περίοδο καλοκαιρινής ανάπαυλας βρίσκεται ο οργανισμός του ΑΣ Καρδίτσας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα…

Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της basket league, σ’ ο,τι αφορά την κανονική περίοδο, ολοκληρώθηκε σαν… “αστραπή”, μεγάλωσε τη “νεκρή περίοδο”, αλλά ταυτόχρονα δίνει και τον χρόνο στις ομάδες που δεν συμμετείχαν στα play off να οργανώσουν με μεγαλύτερη άνεση το πλάνο τους για τη νέα σεζόν.

Βέβαια αυτό έχει και τα αρνητικά του καθώς ουδείς γνωρίζει πως θα είναι διαρθρωμένη η νέα basket league και ποιες αλλαγές θα συντελεστούν στο format, ωστε οι ομάδες να σχεδιάσουν αναλόγως την αγωνιστική (και όχι μόνο) παρουσία τους.

Πιθανότατα μετά και την ολοκλήρωση των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (χθες διεξάγονταν ο τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ), θα έχουμε μια κατεύθυνση από τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας πάντως που στήριξε με όλη του τη δύναμη την συναρπαστική πορεία του ΑΣΚ στην παρθενική του συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα, περιμένει με ενδιαφέρον να δει πως θα “χτιστεί” η νέα προσπάθεια.

Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή επίσημα είναι ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος που ήλθε μεσούσης της περασμένης σεζόν, συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία καθώς απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και ήδη έχει δομήσει μια εξαιρετική σχέση με την ομάδα.

Φάνηκε και με τα όσα μας είπε πριν λίγες εβδομάδες στη συνέντευξη που έδωσε στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”. Καθημερινές απ’ ο,τι πληροφορούμαστε είναι οι επαφές του με τον Γιάννη Μπουρούση, τον Χρήστο Δεληγιάννη και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης ώστε να οργανωθεί η ομάδα ακόμη καλύτερα σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αγωνιστικές “πινελιές” που θα διαμορφώσουν το προφίλ μέσα στο παρκέ, αλλά και όλα όσα αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ, των τμημάτων υποδομής που πάνε από το καλό στο καλύτερο και βεβαίως τη δυνατή σχέση που έχει σφυρηλατηθεί εδώ και χρόνια με τον κόσμο.

Μας περιμένει, λοιπόν, ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι για την ομάδα που κατάφερε να γράψει ιστορία, να δώσει την μεγαλύτερη διάκριση σε διασυλλογικό επίπεδο όλων των εποχών στον αθλητισμό του Νομού και βεβαίως να ατενίζει τον ορίζοντα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Θ.Κ.