Οι Ακαδημίες έριξαν την αυλαία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στον ΑΣ Καρδίτσας Η τελετή λήξης για τα τμήματα υποδομής του Καρδιτιώτικου συλλόγου επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές, διαγωνισμούς και δώρα, σε μια πραγματική γιορτή που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», στην οποία το χάρηκαν όλοι.

O ΓΓ Χριστούλας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα των Ακαδημιών. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Δεληγιάννης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε αναφορά στη μεγάλη σημασία των ακαδημιών που αποτελούν τη βάση του Α.Σ.Κ.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας κ. Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη συμμετοχής της κοινωνίας και των γονέων στην προσπάθεια του Α.Σ.Κ., καθώς τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο.

κ. κΠαράλληλα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ακολούθως τα παιδιά, διαγωνίστηκαν ανά τμήματα σε σουτ, με τις νικήτριες και τους νικητές να λαμβάνουν κύπελλο, ενώ σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα με το πέρας της τελετής.