Να στεγαστεί η ομάδα στην πόλη της!

Η εντύπωση που σχημάτισε ο Δερμιτζάκης από την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το προπονητήριο της ομάδας στο Σταυρό μόνο καλή δεν ήταν.

Μπορεί εκεί κάθε χρόνο να γίνεται φιλότιμη εθελοντική προσπάθεια, μπορεί από το πουθενά να έγινε ένα προπονητήριο που στεγάζει την ομάδα και τις ακαδημίες της, αλλά όλα έγιναν με “προσωπική” πλάτη και τίποτα με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης απ’ αυτά που “σφυρίζουν” δεξιά κι αριστερά σε άλλες περιπτώσεις.

Όπως για παράδειγμα στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας στα Τρίκαλα που μάλιστα έγινε την στιγμή που ο ΑΟ Τρικάλων είναι σε τραγική κατάσταση!

Την ίδια στιγμή που δρομολογούνταν το αθλητικό κέντρο στη γειτονική πόλη (με απόφαση του Δήμου) εδώ – όπως θα θυμούνται οι περισσότεροι – μαλώναμε με τα ρούχα μας γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή είπε “οχι” στην παραχώρηση του – τότε – ενωσιακού χώρου ώστε να γίνει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο αλλά και γήπεδο!

Τελικα φθάσαμε στο Μουσικό Γυμνάσιο με δεσμευμένο χρηματοδοτικό εργαλείο από την Περιφέρεια, αλλά ακόμη είμαστε στο… μηδέν!!!

Από την στιγμή που ο χώρος που είχε παραχωρηθεί στην ΕΠΣΚ επέστρεψε στο Δήμο, είναι μια ευκαιρία να γίνει κάτι. Και μαζί με το έργο που πρέπει να τρέξει στο Μουσικό Γυμνάσιο η Αναγέννηση να αποκτήσει – επιτέλους – αυτό που δικαιούται:

Στέγη στην πόλη της!

Θ.Κ.