Σοβαρό τροχαίο είχαν Καρδιτσιώτες που ταξίδευαν για το Άγιο Όρος - τί είπε στον «Νέο Αγώνα» ο οδηγός

φωτό Ελευθερία Λάρισας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έξω από τη Λάρισα στην παλαιά εθνική οδό προς Θεσσαλονίκη είχε τα ξημερώματα της Δευτέρας μια παρέα Καρδιτσιωτών που ταξίδευε με προορισμό το Άγιο Όρος.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε Λαρισαίος ο οποίος κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα , εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε τετραμελής παρέα Καρδιτσιωτών με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Σε επικοινωνία που είχε ο Νέος Αγών με τον 45χρονο Καρδιτσιώτη οδηγό, μας μετέφερε ότι το άλλο ΙΧ εκτράπηκε της πορείας του και στη συνέχεια η σύγκρουση έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Το όχημα τους συγκρούστηκε μετωπικά με την πλαϊνή πλευρά του συνοδηγού του άλλου αυτοκινήτου.
Πρόσθεσε το σοκ ήταν μεγάλο και ότι όλοι τους φορούσαν ζώνη γεγονός που τους έσωσε της ζωή. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε πιο σοβαρά ο ένας εκ των Καρδιτσιωτών συνεπιβατών που νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και οι άλλοι δύο συνεπιβάτες, όλοι τους Καρδιτσιώτες.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών