Πλήρης αβεβαιότητα για όλα στη super league 2

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον Ιούλιο που μας επεφύλαξε… δυσάρεστες εκπλήξεις με τους συνεχόμενους καύσωνες κι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σχετικά με το τι θα γίνει στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της super league 2.

Όχι βέβαια πως είναι κάτι καινούργιο αυτό καθώς και τα προηγούμενα χρόνια η αβεβαιότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, αλλά τώρα έχουμε και ένα επιπλέον “βαρίδι” για την κατηγορία και έχει να κάνει με την έρευνα για το παράνομο κύκλωμα στοιχηματισμού που είναι σε εξέλιξη.

Τόσο αυτή, όσο και η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές ομάδες (βλέπε δηλώσεις Μονεμβασιώτη), δημιοιυργούν ένα περιβάλλον ακόμη πιο προβληματικό.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και την… αβουλία της διοργανώτριας να αποφασίσει με ποιο μοντέλο θα γίνει το νέο πρωτάθλημα, αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες οικονομικές, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι βαδίζουμε στο άγνωστο και μάλιστα χωρίς… βάρκα και ελπίδα.

Οι τελευταίες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου δεν έφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και όλα μετατέθηκαν για την επόμενη μάζωξη που θα γίνει τελικά στη 1 Αυγούστου.

Τη μέρα δηλαδή που τελειώνει η προθεσμία που ζήτησε η λίγκα από την ΕΠΟ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για τη νέα σεζόν.

Μέχρι τότε θα πρέπει να λυθεί και το θέμα του ΠΟΤ Ηρακλή και της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια καθώς και να μάθουμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα κατορθώσουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Για την διάρθρωση των ομίλων, αλλά και το format του νέου πρωταθλήματος ουδείς μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Ολα είναι στον αέρα, όπως βεβαίως και το αν θα υπάρξει τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ και χρηματοδότηση από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Τα πάντα είναι ανοιχτά…