Συγκέντρωση αγαθών για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Σε συγκέντρωση αγαθών για τους πληγέντες των πυρκαγιών προχωρούν Καρδιτσιώτες σε συνεργασία με τον κοινωνικό φορέα «Ο Άλλος Άνθρωπος – Κοινωνική Κουζίνα», όπου θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας από αύριο 27 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου.

Τα αγαθά που θεωρούνται πολύτιμα για βοήθεια προς τους πληγέντες των πυρκαγιών είναι λάδι, ρύζι, μάσκες ΚΝ95, ιατροφαρμακευτικό υλικό, πελτές τομάτας, μακαρονάκι κοφτό, κριθαράκι, φακές, σκυλοτροφές και γατοτροφές, ισοτονικά, δάκρυα μιας χρήσης (φυσιολογικός ορός), χαρτικά, είδη υγιεινής, μπισκότα, σαμπουάν, και αφρόλουτρα.

Όπως σημειώνουν Καρδιτσιώτες και μέλη της δράσης «Άλλος Άνθρωπος – Κοινωνική Κουζίνα» είναι εδώ δίπλα στους πληγέντες και το δείχνουν με πράξεις. «Βρισκόμαστε στο πλευρό των πυρόπληκτων που δοκιμάζονται. Δίπλα σε πληγέντες που έμεινα άστεγοι από την πύρινη λαίλαπα. Σε αυτούς που το έχουν ανάγκη Η Καρδίτσα γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις και στέκεται αλληλέγγυα τείνοντας χέρι βοηθείας Από 27 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκη. Προσφορά αλληλεγγύης από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο», σημείωσαν

Η προσπάθεια των Καρδιτσιωτών γίνεται σε συνεργασία με τον κοινωνικό φορέα «Ο άλλος άνθρωπος» που επί μεγάλο διάστημα, τις σκληρές μέρες μετά τον ΙΑΝΟ, δραστηριοποιήθηκε και βοήθησε κατοίκους της πόλης. «Κάνουμε τον εθελοντισμό πανί το φουσκώνουμε με τον άνεμο της προσφοράς και δίνουμε ώθηση στο καράβι της αλληλοβοήθειας. Σας περιμένουμε όλους. Και το πιο μικρό, είναι μεγάλο», καταλήγουν δημότες που αναλαμβάνουν δράση για τη βοήθεια των πληγέντων.