Από βάθος 50 μέτρων διασώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα μεταξύ Κέδρου - Σμοκόβου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε διάσωση οδηγού που έπεσε με το ΙΧ σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων στο δρόμο μεταξύ Κέδρου – Σμοκόβου, προχώρησαν τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα (16/8) η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Νέου Αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σας ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης ο Νέος Αγών με σχετικό ρεπορτάζ (εδω), τον Δεκαπενταύγουστο λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας για έναν οδηγό ο οποίος έφυγε με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου σε δυσπρόσιτο σημείο.

Το ΙΧ, κάτω από συνθήκες που διερευνόντα, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Κέδρου – Σμοκόβου και έπεσε σε χαράδρα καταλήγοντας σε βάθος περίπου 50 μέτρων. Μάλιστα φαίνεται ότι ο ίδιος ο οδηγός ειδοποίησε για το ατύχημα που είχε, ενώ έγινε επικοινωνία μέσω του 112 ώστε να εντοπιστεί το στίγμα του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβέστες από την Καρδίτσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα, οι οποίοι έστησαν επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου οδηγού. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.