Νέοι εκκαθαριστές στην πρώην ΕΑΣ Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Εικόνα καταστροφής αντίκρισαν στα γραφεία της

Αλλαγή… σκυτάλης στη διαδικασία εκκαθάρισης της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας.
Από τις αρχές του μήνα ανέλαβαν επίσημα νέοι εκκαθαριστές που θα κληθούν να φέρουν σε πέρας την εκκαθάριση, αντικαθιστώντας τους παλιούς λόγω παρέλευσης του προβλεπόμενου από το νόμο χρόνου (6 έτη) ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Πρόκειται για τους κ.κ. Ακριτίδη Παναγιώτης Δικηγόρο Θεσσαλονίκης και Γιάννη Τσιάκα Οικονομολόγο, οι οποίοι σήμερα εισήλθαν για πρώτη φορά στα γραφεία της πρώην Ένωσης. Αντίκρισαν μια εικόνα καταστροφής, για την οποία θα εξετάσουν πως θα ενεργήσουν. Να σημειωθεί όπως ανέφερε στο «Νέο Αγώνα» ο προηγούμενος εκκαθαριστής Βασίλης Μούντζιας την εικόνα αυτή αντίκρισε και ο ίδιος όταν ανέλαβε.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο κ. Ακριτίδης, θα κάνουν έρευνα των περιουσιακών στοιχείων, των μισθωτηρίων, των ποσών που πρέπει να εισπραχθούν από τριτους, των οφειλών που υπάρχουν σε τρίτους κ.ά.

Να θυμίσουμε ότι η πρώην ΕΑΣ Καρδίτσας βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης εδώ και μια δεκαετία. Το περασμένο καλοκαίρι είχε συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας η αίτηση πρώην εργαζομένων της Ένωσης για αντικατάσταση των εκκαθαριστών, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών