Κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος 33 ετών για τον Κώστα Αθανασίου στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Ένας σημαντικός κύκλος κλείνει στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθώς στο τέλος του έτους συνταξιοδοτείται ο Διευθυντής Κώστας Αθανασίου.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον αγαπητό κ. Αθανασίου, ο οποίος ολοκληρώνει τον εργασιακό του βίο. Υπηρετώντας επί 33 ολόκληρα χρόνια στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου, έχει αφήσει ως επιστήμων και ως άνθρωπος το προσωπικό του αποτύπωμα στο τμήμα, το οποίο υπήρξε σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και όχι μόνον. Να θυμίσουμε ότι τη δική του «υπογραφή» άφησε στους αγώνες του Νοσοκομείου, από το πόστο του Προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών επί 26 χρόνια.

Η ομάδα του τμήματος Αιμοδοσίας, του επιφύλαξε σήμερα μια σεμνή αλλά συγκινητική εκδήλωση αγάπης. «Ένας κύκλος ζωής 33ετων στην ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ του ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κλείνει στο τέλος του έτους! Χαρές, λύπες, αντίξοες συνθήκες,για την εξεύρεση του πολύτιμου ΑΙΜΑΤΟΣ , για τα τρέχοντα και επείγοντα περιστατικά του Νόμου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες μου , Γιατρούς, νοσηλεύτριες και παρασκευάστριες, που συνεργάστηκαμε από το 1991 μέχρι σήμερα ! Η άριστη αυτή ομάδα πετυχε τα πάντα! Χωρίς ΟΛΟΥΣ αυτούς η προσπάθεια θα ήταν ημιτελής! Εύχομαι ΥΓΕΙΑ, και ΕΥΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και στις οικογένειές σας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ!» σημείωσε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι παρά τη συνταξιοδότηση θα σταθεί με οποιοδήποτε τρόπο στο πλευρό των συνεργατών του. Του ευχόμαστε ολόψυχα να χαρεί τα αποτελέσματα των κόπων του όλα αυτά τα χρόνια.
Κ.Π.