Ξεκινά με έκπτωση η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Αναγέννησης

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Καμπανιακό στο Δημοτικό Στάδιο που είναι ο τελευταίος του πρώτου γύρου προετοιμάζεται η Αναγέννηση, έχοντας αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την άτυχη έξοδο στο Πολύκαστρο.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο των προπονήσεων και αύριο το πρωί θα διεξαχθεί η τελευταία χαλαρή για να διαπιστώσει ο Γιώργος Τυριακίδης και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι από πλευράς αγωνιστικών προβλημάτων για να συμμετέχουν στην αποστολή.

Στο μεταξύ σήμερα ξεκινά και η προπώληση των εισιτηρίων με έκπτωση 5 ευρώ σε όσους τα προμηθευτούν από τα γραφεία και το oficial store της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς υποδέχεται τον Καμπανιακό (10/12- 15:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Επίσης η ΠΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή:10:00 έως 21:00
Σάββατο: 10:00 έως 14:30
Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στη 13:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:
Θύρα 1 και 3 – 15€
Θύρα 2 – 20€

Οσοι φίλαθλοί μας προμηθευτούν τα εισιτήριά τους την Παρασκευή και το Σάββατο, μέσω της προπώλησης θα έχουν έκπτωση 5€ στην τιμή σε όλες τις θύρες.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 15.00 γινόμαστε μία γροθιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας»