Το επόμενο πανελλήνιο αγώνα βάδην που θα διοργανωθεί το ερχόμενο φθινόπωρο (Οκτώβριο) διεκδικεί η Καρδίτσα. Στην περίπτωση που η διοργάνωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης καταλήξει στην περιοχή, ο Δήμος Καρδίτσας θα προγραμματίσει ειδική εκδήλωση ονοματοδοσίας του Δημοτικού σταδίου σε «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη» προς τιμήν της σπουδαίας Καρδιτσιώτισσας αθλήτριας βάδην– δις πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Την ενημέρωση αυτή πραγματοποίησε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ευθυμίου, σημειώνοντας ότι έχει γίνει σχετική συζήτηση με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Αφορμή για να συζητηθεί το θέμα στάθηκε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Ξυλομένου, στο πλαίσιο απόφασης που είχε λάβει το Σώμα το 2022 για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου αλλά ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί.

Απαντώντας στην ερώτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ρόβας είπε ότι είχε προγραμματιστεί ένας αγώνας της Αναγέννησης για να γίνει η τιμητική ανοματοδοσία, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό καθώς η Αντιγόνη απουσίαζε εκτάκτως.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος λέγοντας ότι πρέπει να διοργανωθεί ένας αγώνας με την παρουσία κόσμου και να πραγματοποιήσει ο Δήμος Καρδίτσας μια τελετή που να αρμόζει στην Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια. «Ταμπέλα μπορούμε να βάλουμε και αύριο. Πρέπει να γίνει μια εκδήλωση με κόσμο όπως αρμόζει στην Αντιγόνη, που είναι πρότυπο» είπε και πρόσθεσε ότι θα εξεταστεί και η ιδέα δημιουργίας ενός γκράφιτι με την Αντιγόνη.