Με την απόξεση της υπάρχουσας ασφάλτου άρχισαν το πρωί της Πέμπτης οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασιαρδάνη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Καραϊσκάκη.

Παράλληλα εργασίες συντελούνται και σε τμήμα της οδού Νικηταρά (προέκταση της Βασιαρδάνη) στο οικοδομ. Τετράγωνο μεταξύ των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Κουμουνδούρου. Έτσι, μέχρι και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στις εξής οδούς:
-Νικηταρά από Ηρ. Πολυτεχενίου έως Κουμουνδούρου
– Βασιαρδάνη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Καραϊσκάκη,
-Διάκου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου,
-Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Βασιαρδάνη,
– Πλαστήρα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Βασιαρδάνη,
Επίσης, με βάση την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων πλην αστικών λεωφορείων, επί της οδού Καραϊσκάκη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Μπλατσούκα, προκειμένου μεταφερθεί στην υπάρχουσα στάση αστικών λεωφορείων και η αντίστοιχη της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Θεσσαλιώτιδος

Σειρά θα πάρει την επόμενη εβδομάδα η οδός Θεσσαλιώτιδος. Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη (26/10/2022) έως και την Τρίτη (01/11/2022), επί των οδών:
α) Θεσσαλιώτιδος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Δ. Εμμανουήλ και Καβάφη,
β) Μακεδονίας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Φιλικής Εταιρείας και Θεσσαλιώτιδος, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.