Επιστροφή στην Αθήνα με τρακτέρ - πανελλαδική οργανωτική σύσκεψη στη Νίκαια

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στο δρόμο, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους με κάθοδο στην Αθήνα σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας δηλώνουν οι Καρδιτσιώτες και Φαρσαλινοί αγρότες από το μπλόκο στον Ε-65.

Μπορεί στο θέμα του ρεύματος να υπήρξε μια μερική σύγκλιση με το αίτημα των αγροτών, ωστόσο η υποδοχή των μέτρων που ανακοινώθηκαν στο Μαξίμου μόνο θερμή δεν ήταν. Οι αγρότες θεωρούν ανεπαρκή την καταβολή της επιστροφής του ΕΦΚ πετρελαίου σε δύο δόσεις, από την στιγμή που διαπιστώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο πως τα ποσά αυτά είναι «ψίχουλα» ακόμα και όταν καταβάλλονται στο σύνολό τους.

Πλέον μετρούν τις δυνάμεις τους και στα κατά τόπους μπλόκα αποφασίζουν για συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Αύριο μάλιστα στις 12 το μεσημερι στη Νίκαια θα διοργανωθεί πανελλαδική σύσκεψη οργανωτικού χαρακτήρα με εκπροσώπους των μπλόκων, προκειμένου να επικυρωθεί για ακόμα μια φορά το ενωτικό κλίμα και να αποφασιστεί ο τρόπος καθόδου στην Αθήνα.