Ο Γιώργος Ξύδας ήταν ο μεγάλος άτυχος της Αναγέννησης με τον σοβαρό τραυματισμό στο τελευταίο φιλικό που έγινε στους Σοφάδες με την Καστοριά, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι συμπαίκτες του και γενικώς όλη η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, φυσικά και δεν τον ξέχασαν. Τα γκολ και τη μεγάλη νίκη τα αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους, επιβεβαιώνοντας το “δέσιμο” που υπάρχει στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Στη μακρινή Ρόδο ταξίδεψε και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου που ήταν και ο αρχηγός της αποστολής και ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος στο τέλος. Το παρών έδωσε και ο Πέτρος Γαλάνης.

ΙΣΟΠΑΛΗ Η Κ19

Πριν το παιχνίδι των ανδρών προηγήθηκε αυτό της Κ19 που ήλθε ισόπαλη με 1-1 με γκολ μαλιστα που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό με τον Μπάνι. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 84′ με το Χαρίτο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Γκαντής,Στάθης,Τιγκας,Τσαχμακιώτης,Μητσάκης,Τσανιακας (46′ Λίλι), Μπαλτας (89′ Μπέρρο),Μπάνι,Κολοκύθας (46′ Βελεσιώτης),Κασάπογλου (82′ Βαμβακάς),Γκίνης.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΕΞΕΔΡΑ!

Φυσικά σύσσωμη η αποστολή των Νέων, βρέθηκε μετά στις εξέδρες του “ποδηλατοδρομίου” και δημιουργησε μαζί με άλλους Καρδιτσιώτες που έδωσαν το παρών έναν “πυρήνα” συμπαράστασης στου “κιτρινόμαυρους” πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη.