Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες στις τάξεις του αγροτικού κινήματος στην Καρδίτσα και σε όλη τη χώρα για τα επερχόμενα μπλόκα.

Οι αγρότες θα προχωρήσουν στις 28 του μήνα στο στήσιμο μπλόκων σε βασικούς οδικούς κόμβους όπως αποφασίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Οι αγρότες της Καρδίτσας θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους για την έξοδο των τρακτέρ στο δρόμο, σε πλατιά αγροτική σύσκεψη που θα γίνει αύριο Τετάρτη στον Παλαμά. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους αγρότες.


«Μονόδρομος»
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα η Διοίκηση της Ομοσπονδίας, ο Κώστας Τζέλλας έκανε λόγο για ζητήματα και προβλήματα επιβίωσης. Χαρακτήρισε «μονόδρομο» τον αγώνα, προσθέτοντας ότι έχει αποδειχτεί έμπρακτα πως μόνο με τα τρακτέρ στο δρόμο οι κυβερνήσεις ακούν τους αγρότες δίνοντας κάποιες λύσεις στα προβλήματα.

«Άθλια προπαγάνδα,
στα όρια της προβοκάτσιας»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τσιούτρας έκανε λόγο για «άθλια και επαίσχυντη προπαγάνδα» την από την πλευρά της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες.

Εξαπέλυσε πυρά εναντίον της Καρδιτσιώτισσας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Βράντζας. Όπως σημείωσε ο κ. Τσιούτρας, στη Βουλή η κ. Βράντζα μίλησε για μεροληψία σε ότι αφορά το αφορολόγητο. Ο εκπρόσωπος της ΕΟΑΣΚ τόνισε ότι το αφορολόγητο των αγροτών είναι αποτέλεσμα πολυήμερων αγώνων και η κυβέρνηση «επιχειρεί να δημιουργήσει κοινωνικό αυτοματισμό, φθάνοντας στα όρια της προβοκάτσιας».

Aναλυτικότερα στην έντυπη έκοδση του Νέου Αγώνα