Η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καρδίτσας επιστρέφει στον φυσικό της χώρο (φωτο)

Σύσκεψη Δημοτική Αρχής- εκπροσώπων σωματείων

Στο φυσικό της χώρο πέριξ της Δημοτικής Αγοράς επιστρέφει από την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καρδίτσας και ακολούθως στις 13 του μήνα η λαϊκή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νέου Αγώνα, την απόφαση αυτή έλαβε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, μετά τη σύσκεψη που είχε σήμερα (7/5) το απόγευμα με τους εκπροσώπους των σωματείων της λαϊκής αγοράς.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος και οι Αντιδήμαρχοι Όλγα Μακρή, Παναγιώτης Σβερώνης και Φώτης Παπαδημητρίου. Παρότι το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί στο σύνολό τού, αφού εκκρεμούν ορισμένες παρεμβάσεις για τα ρείθρα επί της Μ. Αλεξάνδρου, υπήρξε δέσμευση από τους εκπρόσωπους των σωματείων ότι θα τηρηθούν όλες προϋποθέσεις ώστε να προφυλαχθεί το έργο και μαζί η δίχως προβλήματα διέλευση των δημοτών.

Από τη Δημοτική Αρχή τονίστηκε η σημασία τήρησης των κανόνων καθαριότητας από τους επαγγελματίες, με δεδομένο ότι οι πάγκοι επιστρέφουν σε έναν χώρο που έχει αλλάξει άρδην η εικόνα του μετά τις πρόσφατες εργασίες.