Ένα μήνα προπονήσεων συμπληρώνει αύριο η Αναγέννηση από την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της super league 2. Tην Παρασκευή 5 Αυγούστου οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν για πρώτη φορά στο Στάδιο για την επίσημη “πρώτη” και από τότε το “κοντέρ” έχει καταγράψει πολλά χιλίομετρα και πολλές δυνατές προπονήσεις…

Την προσεχή Τρίτη στο Στάδιο των Τρικάλων δίνουν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (με την τοπική ομάδα) και ανοίγουν έτσι έναν δεύτερο κύκλο στο πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει πολλά ματς.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών κινήσεων αφήνοντας τις τελευταίες “πινελιές” για το τέλος και αλλάζοντας πολλά πρόσωπα στο ρόστερ της, η Αναγέννηση αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις κινήσεις και τη δραστηριότητα που επέδειξε η διοίκηση, δείχνει προθέσεις να είναι ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει.

Η πρώτη γεύση απο τη διάρθρωση του αγωνιστικού τμήματος είναι θετική σε θεωρητικό επίπεδο αφού ήλθαν παίκτες με “γεμάτη χρονιά” και συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες από τις προηγούμενες ομάδες τους. Το κατά πόσο βεβαίως θα μπορέσουν να “δέσουν” ως σύνολο θα το δούμε στην πράξη που είναι το γήπεδο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις η ομάδα της πόλης μας όχι απλά να διατηρήσει την καλή εικόνα που παρουσίασε στο μεγαλύτερο μέρος της αθλητικής χρονιάς που πέρασε, αλλά να είναι ακόμη καλύτερη…
Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κινούμαστε σ’ ενα περιβάλλον όχι απλά προβληματικό, αλλά γελοίο!

Η κατάσταση με το πρωτάθλημα της super league 2 θυμίζει ιλαροτραγωδία και δεν συναντάται πουθενά ακόμη και σε χώρες όπου υποτίθεται δεν έχουν οργανωμένο αθλητισμό.

Αυτό που ζήσαμε για παράδειγμα πέρσι δεν έχει προηγούμενο να ξεκινήσει η διοργάνωση το Νοέμβριο και να τελειώσει τέλη Απριλίου αφού μεσολάβησε και διακοπή, αναβολές λόγω κορωνοϊού κι ένας εξοντωτικός ρυθμός για τις ομάδες από Τετάρτη σε Κυριακή!

Με τέτοια δεδομένα, λοιπόν, ο προγραμματισμός έχει πάντα έναν αστερίσκο διότι μπορεί να κάνεις την καλύτερη ομάδα και στο τέλος να μην βρίσκεις ακόμη και γήπεδο να παίξεις!

Θ.Κ.

Ακούστε στο ηχητικό πιο κάτω την εκπομπή “Στενό Πρέσινγκ” του Ράδιο Θεσσαλία 96 με αναφορά και στα όσα συμβαίνουν στην Αναγέννηση αυτή τη στιγμή, καθώς και στο ζήτημα του γηπέδου.