Ακόμη πιο συναρπαστική η νέα σεζόν της basket league για τον ΑΣΚ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε “νεκρή καλοκαιρινή” περίοδο και να μην προκύπτει σημαντική ειδησεογραφία από τη δραστηριότητα του ΑΣΚ, αλλά παρόλα αυτά οι διοικούντες δεν έχουν σταματήσει να οργανώνουν το κλαμπ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μια σεζόν που προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστική απ’ αυτή που προηγήθηκε καθώς αναμένονται αλλαγές στο format της basket league που θα καταστήσουν το πρωτάθλημα ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να μπαίνουν σε ένα μουντ υψηλού ανταγωνισμού (βλέπουμε τη διάθεση των “πρασίνων” να επιστρέψουν δυνατά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο), αλλά και τις κινήσεις των υπολοίπων, μας προειδεάζει για μία διοργάνωση που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την οποία χάρη στην παρουσία του ΑΣΚ θα την απολαύσουμε και στην πόλη μας!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Το συγκρότημα της Καρδίτσας μετά την επική παραμονή που πέτυχε στην παρθενική του συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία της χώρας θα βρεθεί μπροστά σε μία νέα πρόκληση.
Τίποτα φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλα αυτή τη φορά θα υπάρχει η σχετική εμπειρία σε όλο τον οργανισμό.

Στόχος των “κυανολεύκων” είναι να δημιουργήσουν μια ομάδα δυνατή που θ’ αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που θα παρουσιαστούν τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Τα δύο αυτά άλλωστε για τον ΑΣΚ είναι αλληλένδετα και όσο κι αν ψάξουμε δεν θα τα συναντήσουμε σε άλλη ομάδα της ίδιας ή και μεγαλύτερης ακόμη δυναμικής.

Στην σοβαρή οργάνωση και στο σχεδιασμό οφείλονται τα περισσότερα από τα απίστευτα έως αδιανόητα, για την αθλητική πραγματικότητα της Καρδίτσας, που έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την άνοδο και την παραμονή στη basket league!

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τις επόμενες ημέρες ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι σχετικά με την υφή του νέου πρωταθλήματος, αλλά και τις ομάδες που θα μετέχουν (δεν είναι σίγουρο αν θα παίξουν και οι δύο, το Μαρούσι και ο Τρίτωνας, που κατέκτησαν τα εισιτήρια της ανόδου από την Elite League) αναμένεται να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, αλλά και το χορηγικό πρόγραμμα.

Δύο τομείς στους οποίους οι διοικούντες τον ΑΣΚ δίνουν τεράστια βαρύτιτα καθώς αφορούν στο γενικότερο άνοιγμα στην κοινωνία της Καρδίτσας…