Την έβδομη μεταγραφή οριστικοποίησε και ανακοίνωσε προχθες το μεσημέρι ο ΑΣ Καρδίτσας και στο ρόστερ του προστέθηκε ο έμπειρος και με πληθώρα παραστάσεων σε υψηλότατο επίπεδο Γιάννης Αθηναίου!

Οι “κυανόλευκοι” έχουν επιδοθεί τον τελευταίο καιρό σε μια πραγματικά εντυπωσιακή μεταγραφική δραστηριότητα που ταυτόχρονα όμως είναι και ουσιώδης καθώς κινούνται όπως πάντα με μεθοδικό τρόπο σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που υπάρχουν!

Πλέον συντελείται μια θεαματική αλλαγή επιπέδου κάτι που είναι φυσικό αφού ο ΑΣΚ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στην παρέα των “μεγάλων” του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στη basket league!

Κι αφού έχει ολοκληρώσει όλα τα διαδικαστικά που αφορούν στην λειτουργικότητά του, αφού έκλεισε πρώτο απ’ όλα το θέμα του προπονητή με την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου, σχεδιάζει τις κινήσεις του κατα τέτοιο τρόπο ώστε η παρθενική του παρουσία στην κορυφαία κατηγορία να μην είναι μια “φωτοβολίδα”,, αλλά να αφήσει το αποτύπωμά του!

Ο Γιάννης Μπουρούσης που είναι επικεφαλής πλέον της ΚΑΕ, ο Χρήστος Δεληγιάννης, ο Γιώργος Χριστούλας, ο Κώστας Πρίτσας και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν και συμμετέχουν στην διοίκηση βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση τόσο για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, όσο και να τακτοποιηθούν όλα αυτά που αφορούν στην διαμονή των παικτών στο νέο τους περιβάλλον!

ΕΦΘΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ!
Από χθες στην Καρδίτσα είναι οι τέσσερις ξένοι που απέκτησε ο ΑΣΚ! Οι τρείς αμερικανοί και ο σλοβένος! Ο λόγος για τους Χάντερ, Μπάϊτμον, Μπέχαϊμ και Γκάμπροβσεκ που θα τους απολαμβάνουμε στη νέα αγωνιστική περίοδο στο μεγάλο κλειστό!

Συνολικά όπως προαναφέραμε στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν επτά παίκτες καθώς εκτός των ξένων έχουν αποκτηθεί και ανακοινωθεί ο Αθηναίου, ο Αγραβάνης και ο Καλαϊτζάκης!

Η συνέχεια αναμένεται να είναι εξόχως ενδιαφέρουσα μέχρι η ομάδα της πόλης μας να φθάσει εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις και η νέα πρόκληση που έχει μπροστά της.
Δεν είναι πάντως υπερβολή να αναφέρουμε πως ο ΑΣΚ είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό μέτωπο αυτή τη στιγμή από το σύνολο όσων θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Οι νεοφερμένοι ξεκίνησαν από χθες την διαδικασία των εργομετρικών τεστ αλλά και των ιατρικών εξετάσεων, κάτι που θα γίνει με όλους τους παίκτες, ενώ συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί.

Σήμερα η ομάδα θα δώσει πιθανότατα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των επόμενων ημέρων, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει και η επίσημη “πρώτη” που βεβαίως θα είναι κάτι το ξεχωριστό στην ιστορία του συλλόγου και του μπάσκετ της περιοχής μας.