ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «Η ΑΣΑ μπορεί και φέτος, εξαιρετικός προπονητής ο Τυριακίδης»

Επικοινωνήσαμε χθες με τον πρώην προπονητή της Αναγέννησης Περικλή Αμανατίδη σε μία ανάπαυλα της προετοιμασίας της νέας του ομάδας της Καλαμάτας και όπως ήταν λογικό η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη νέα εικόνα που διαμορφώνεται στους “κιτρινόμαυρους”.

Δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του και για μία ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για τη διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου, την ομάδα και την πόλη που θήτευσε δύο φορές, αλλά και για το νέο προπονητή:

«Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και σοβαρός άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την Αναγέννηση και επίσης είμαι σίγουρος ότι η ομάδα με τα παιδιά που έμειναν αλλά και τις κινήσεις που γίνονται θα πρωταγωνιστήσει ξανά…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την κατάσταση στους δύο ομίλους και πως θα εξελιχθεί η μάχη του νέου πρωταθλήματος τόνισε:

«Περιμένουμε να δούμε πως θα συγκροτηθούν οι όμιλοι για να μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Στον δικό μας σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά.

Τα play off αλλάζουν βέβαια τα πράγματα και θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σ’ ο,τι αφορά τον βόρειο όμιλο πιστεύω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την Αναγέννηση να πρωταγωνιστήσει ξανά και να παλέψει για την πρωτιά. Εχει σοβαρή διοίκηση, ένα αξιόλογο ρόστερ πολύ κόσμο και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλες ομάδες της κατηγορίας»…