Αναχώρησε με πέντε παιδιά της Καρδίτσας η αποστολή της εθνικής στίβου για Ρώμη!

Με πέντε παιδιά της Καρδίτσας, αναχώρησε για τη Ρώμη η εθνική μας ομάδα στίβου, για το μεγάλο ραντεβού του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ολύμπικο!

Όπως έγραψε εδώ και ημέρες ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” με ξεχωριστά αφιερώματα – όπως πάντα – στην αποστολή θα είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Δημήτρης Τσιάμης, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, η Πένυ Τσινοπούλου και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πηγαίνει ως δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό ενόψει του τελικού των 20 χλμ που θα συμμετέχει και η Πένυ Τσινοπούλου για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στο στίβο.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ως μόνιμος πανελληνιονίκης και παρόντας στα μεγάλα διεθνή ραντεβού θα προσπαθήσει για το καλύτερο στα 20 χλμ βάδην έχοντας και στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, ενώ ο ρέκορντμαν συμμετοχών της εθνικής είναι ο δικός μας Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν!

Παρών για πρώτη φορά και ο συμπολίτης σπρίντερ Σωτήρης Γκαραγκάνης!

Ο αθλητισμός για μία ακόμη φορά αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της περιοχής μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στον κόσμο ολόκληρο!

Ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα στα παιδιά μας και πάνω απ’ όλα ν’ απολαύσουν τη συμμετοχή τους που από μόνη της είναι κάτι το σπουδαίο…

Θ.Κ.

Η φωτογραφία είναι λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής