Αναφέρθηκε ξανά στον Πλαστήρα

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Καρδιτσιώτη παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου ήταν χθες το πρωί ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για τις νέες προκλήσεις του τούρκου Προέδρου Ερντογάν.

Ευκαιρίας δοθείσας, και γνωρίζοντας την καταγωγή του κ. Οικονόμου, ο στρατηγός αναφέρθηκε στην Κυριακάτικη επίσκεψη του στην Καρδίτσα με αφορμή την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Νικόλαο Πλαστήρα στην οποία ήταν κεντρικός ομιλητής.

Επανέλαβε ότι η κληρονομιά που άφησε ο Πλαστήρας στην ορφανή προσφυγοπούλα ψυχοκόρη του, ήταν 216 δρχ. Άφησε μια λακωνική προφορική διαθήκη να δοθούν όλα για την Ελλάδα.

Ενώ βρέθηκε επίσης στα ατομικά του είδη ένα χρεωστικό του Στρατού για ένα κρεβάτι που είχε χάσει στη Μικρά Ασία και 8 δραχμές με τη σημείωση να δοθούν στο Δημόσιο για την αξία του κρεβατιού!

«Αυτόν τον άνθρωπο που υπηρέτησε την πατρίδα και πέθανε στην ψάθα δεν τον τιμήσαμε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Καρδιτσιώτης παρουσιαστής υπογράμμισαν οτι ευτυχώς οι Καρδιτσιώτες τιμούν τον Νικόλαο Πλαστήρα.
Κ.Π.