Η ευκαιρία μετά από δύο χρόνια και οι... ξένοι στα μέρη μας!

Οι Δήμοι προετοίμασαν με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για να υποδεχθούν τα φετινά Χριστούγεννα.

Δεν υπήρξε δηλαδή περιοχή που να μη διοργάνωσε φωταγώγηση των δέντρων, όπως και δρώμενα για να ευχαριστήσει το πλήθος μικρών και μεγάλων. Ακόμη κι αν υπήρξε το Σαββατοκύριακο το ενδεχόμενο έντονων καιρικών φαινομένων, οι αρμόδιοι στους Δήμους μερίμνησαν και για αυτό το σενάριο.

Λόγου χάρη, στην κεντρική πλατεία Παλαμά στην εκδήλωση υπήρξε ειδικό σκέπαστρο , προκειμένου να προφυλαχθούν οι δημότες από πιθανότητα έντονης βροχόπτωσης. Το Σαββατοκύριακο υπήρξαν και αρκετοί επισκέπτες στην πόλη μας, καθώς είναι κοινώς γνωστό ότι περιοχές της Θεσσαλίας διοργανώνουν ποικίλες εορταστικές δράσεις για τα Χριστούγεννα.

Μία εξ αυτών ήταν και η φωταγώγηση του δένδρου στην κεντρική πλατεία, η οποία προσέλκυσε το βλέμμα επισκεπτών που ήταν από άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το… εξωτερικό! Δεν άφησαν ασχολίαστο τον όγκο… στολιδιών στο κέντρο της πόλης, όπως και ο συνδυασμός τους με τη φωταγώγηση και την έναρξη του «Μαγεμένου Δάσους» στο Παυσίλυπο.
Δ.Γ.