Ανακοίνωση της Αναγέννησης για την απαράδεκτη απόφαση της super league!

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο σύνολο των ομάδων της super league 2 αλλά και στο φίλαθλο κόσμο της χώρς, η απόφαση της super league να διατηρήσει την ίδια προκήρυξη πρωταθλήματος και το ίδιο απαράδεκτο μοντέλο να υποβιβάζεται μόλις μία ομάδα απευθείας!

Να έχουμε δηλαδή την παγκόσμια πρωτοτυπία απο τη δεύτερη εθνική κατηγορία να μη βγαίνει απευθείας ούτε ο πρωταθλητής!

Η Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας την ΕΠΟ και την αρμόδια επιτροπή να μην κάνει δεκτή αυτή την προκήρυξη που ουσιαστικά οδηγεί σε απόλυτη απαξίωση το ίδιο το άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκαμε το γεγονός πως η εισήγηση των ομάδων της Superleague 1 αναφορικά με τον υποβιβασμό και τον προβιβασμό των ομάδων ήταν να παραμείνει το ίδιο αποτυχημένο και πέρα για πέρα άδικο μοντέλο που ακολουθήθηκε πέρυσι.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι θεωρητικά «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν αισθάνονται ευχαριστημένοι με την κατάφορη αδικία που υπέστησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι ομάδες της Superleague 2.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και προσωπικά ο Πρόεδρος κ.Μπαλτάκος θα λάβουν τη σωστή και δίκαιη απόφαση, ώστε να ανεβαίνουν τουλάχιστον οι δύο πρωταθλητές των ομίλων. Ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε η μοναδική χώρα που ο πρωταθλητής δεν προβιβάζεται, ας σταματήσουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε για τους λάθους λόγους.

Σε διαφορετική περίπτωση δε βλέπουμε το λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης κατηγορίας, από τη στιγμή που θα θεωρείται για ακόμη μια χρονιά ο «φτωχός συγγενής» του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού.»