Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι άνθρωποι της Αναγέννησης πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται σύντομα να αρχίσουν οι εργασίες ανακατασκευής στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Σ’ ο,τι αφορά μάλιστα τον αγωνιστικό χώρο, θα τοποθετηθεί προκαλλιεργημένος χλοοτάπητας με σύγχρονη μέθοδο, γεγονός που από την στιγμή που ολοκληρωθούν οι εργασίες υποδομής, χρειάζεται μόλις 15-20 μέρες ν’ αναπτυχθεί στο νέο περιβάλλον που θα τοποθετηθεί.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν ανακοίνωση γνωστοποιώντας την ευχάριστη είδηση στον κόσμο τους και ευχαριστώντας δημοσίως τους κ.κ. Τσιάκο, Τσιάρα και Αυγενάκη για την συμβολή τους στη χρηματοδότηση και έναρξη των εργασιών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται:

Η Αναγέννηση εξέδωσε και ανακοίνωση για τις εργασίες που πρόκειται να ξεκινήσουν στο Στάδιο. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει προς όλους τους φιλάθλους της, πως ξεκινούν τα έργα για την ανακατασκευή του Δημ. Σταδίου Καρδίτσας “Αντιγόνη Ντρισμπιώτη”.

Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί προ καλλιεργημένος υβριδικός χλοοτάπητας, ενώ θα γίνει και αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα (ταρτάν). Φυσικά πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη όχι μόνο για την Αναγέννηση αλλά και για όλους τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας.

Μετά από το “πράσινο φως” για την έναρξη των εργασιών, η ομάδα θ’ αγωνιστεί σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της τόσο στη super league 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Σ’ αυτό το σημείο η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα για την καθοριστική συμβολή τους στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης και δρομολόγηση του έργου.
Επίσης τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 1.000.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Αναγέννηση θ’ αγωνίζεται σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας μας, το οποίο θα είναι αντάξιο της ιστορίας και των υψηλών βλέψεων της ομάδας μας».

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ