Αναμένεται καλύτερη εικόνα, στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Την αισιοδοξία του ότι η εικόνα της εμπορικής αγοράς στην Καρδίτσα θα είναι καλύτερη με την ολοκλήρωση των θερινών εκπτώσεων σε σύγκριση με πέρυσι, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημήτρης Τσεκούρας μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλία» και στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό».

Όπως είπε, τα πρώτα μηνύματα της εκπτωτικής περιόδου ήταν τελείως αποθαρρυντικά γεγονός το οποίο οφείλονταν κυρίως στον παρατεταμένο καύσωνα, ο οποίος απέτρεψε το καταναλωτικό κοινό να βγει βόλτα στην αγορά.

Ο Αύγουστος και οι επισκέπτες στη συνέχεια έσωσαν την παρτίδα και σήμερα η εικόνα κινείται περίπου στα ίδια επιπεδα με πέρυσι. Κάλεσε το κοινό να εκμεταλλευτεί τις τελευταίες ημέρες των θερινών εκπτώσεων, ενώ υπογράμμισε πως βρίσκονται στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της «γιορτής του εμπορίου» όπως την χαρακτήρισε, θα υπάρχουν μουσικά σχήματα σε 8-10σημεία στην τοπική αγορά, και το εορταστικό κλίμα θα ξεκινήσει να ανεβαίνει μετά τις 6 το απόγευμα. Τέλος εξέφρασε την ελπίδα του ότι η βραδιά θα κυλήσει χωρίς απρόοπτα, υπενθυμίζοντας το περυσινό ξαφνικό μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας ενός… κουναβιού!
Κ.Π.