Ανέτοιμη η ΑΣΑ, αλλά δεν έχασε στο... «τσιμέντο» του Καυταντζογλείου (video)

Η Αναγέννηση είναι ανέτοιμη δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους της βέβαια, αλλά η δική μας ομάδα ξεκίνησε αργότερα την προετοιμασία της από τις περισσότερες.

Το είδαμε και χθες στο παιχνίδι όταν δεν μπορούσαν οι παίκτες να βρουν αυτοματισμούς ιδιαίτερα από ένα σημείο και μετά. Εγιναν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, ενώ υπήρξε και το στοιχείο της κόπωσης στην επανάληψη με τον Ηρακλή να προσπαθεί να πιέζει για να ανατρέψει το 0-1.

Οι κινήσεις του Γιώργου Τυριακίδη πάντως ήλθαν γρήγορα από τον πάγκο και θα λέγαμε ότι εκεί που φαινόταν η Αναγέννηση κουρασμένη, πήρε “πνοή”.

Μάλιστα αν οι “κιτρινόμαυροι” ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του νεαρού Κοκκίνη που μπήκε ως αλλαγή αλλά και του Βερνάρδου που έπαιξε φουνταριστός μετά την αλλαγή του Αθανασιάδη στην επανάληψη.

Ο  Τυριακίδης διαχειρίστηκε το ματς όπως έπρεπε ανάλογα και με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκειά του αλλά έχοντας υπόψιν ότι ακόμη η ομάδα του δεν έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα με νέους και παλιούς παίκτες. Επέλεξε να ξεκινήσει με όσους έπαιξαν στην πρεμιέρα στο συγκλονιστικό ματς με την ΑΕΚ “Β” με δύο μόνο καινούργια πρόσωπα τον Ανδρικόπουλο και τον Mακρυδάκη.

Στη βαθμολογία πάντως μέχρι στιγμής  η Αναγέννηση βρίσκεται στην κορυφή! Oπότε εστιάζει τη συνέχεια και το επόμενο ματς που θα γίνει με τον Αιολικό την άλλη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο.

Θ.Κ.

Δείτε πιο κάτω στο βίντεο τις μονταρισμένες καλύτερες φάσεις απο τον αγώνα της Κυριακής. Την παράσταση “κλέβει” φυσικά το αριστουργηματικό φάουλ του Κοζορώνη!