Απάντηση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην ΕΠΣΚ

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Καρδίτσας απάντησε στην πρόσφατη τοποθέτηση της ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Επιτέλους είδαμε και μια τοποθέτηση της ΕΠΣΚ! Ωστόσο, αντί να είναι δίπλα στο αυτονόητο και να συντάσσεται μαζί μας στην προσπάθεια, βγήκε να μας κάνει υποδείξεις για πολιτική (ανάθεμα αν ξέρουν την έννοια της)!!! Όντως, θα συμφωνήσουμε ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας…

Είναι μια πρόταση που σας ταιριάζει γάντι, καθώς αντί να ανατρέξετε στις ανακοινώσεις του συνδέσμου ερασιτεχνών, οι οποίες συντάσσονται ανοιχτά στην αίθουσα του εργατικού κέντρου σε κάθε συνέλευση και προτάσσουν την εκπλήρωση πάγιων αναγκών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κουνάτε το δάχτυλο στους ποδοσφαιριστές, προτάσσετε την ατομική ευθύνη έναντι θεσμικών πράξεων και εξάρετε τους εαυτούς σας για νομιμοφροσύνη…

Τα χρόνια της μαύρης επταετίας έχουν περάσει προ πολλού από αυτόν εδώ τον τόπο και δεν ανεχόμαστε τέτοιους είδους στοχοποίησεις, όπως αυτή της τριμελούς επιτροπής. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι περιστασιακοί θεσμικοί, για αυτό μην προσπαθείτε να ρίξετε άλλα βάρη και λάσπη σε αυτούς που σας δίνουν λόγο ύπαρξης στην κοινωνία της Καρδίτσας και ζητούν ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αφήστε λοιπόν τις υποδείξεις και κοιτάτε να είστε δίπλα στην προσπάθεια. Σταματήστε τις άσκοπες ανακοινώσεις για τις εντυπώσεις και μόνο. Η κατάσταση που υπήρχε στα γήπεδα μέχρι πριν ένα μήνα είναι γνωστή σε όλους. Κανείς όμως δε μπορεί να μειώσει τα αποτελέσματα της παρέμβασης που άσκησε ο σύνδεσμος ερασιτεχνών.

Με πολλή «σοβαρότητα» θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινωνία της Καρδίτσας, και όχι μόνο, ότι πέραν των διαδικασιών ενεργοποίησης του σωματείου, επόμενος στόχος μας είναι ο συνδυασμός στις εκλογές της ΕΠΣΚ, στους Δήμους του Νομού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και με το καλό στις Βουλευτικές εκλογές της χώρας.

ΥΓ1. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την ΕΠΣΚ ότι ζούμε στο 2023 και ότι η αυτοοργάνωση των ποδοσφαιριστών σε μία δημοκρατική χώρα είναι δικαίωμα.

ΥΓ2. Καλούμε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όσους αγαπούν το άθλημα την Πέμπτη 23 Φλεβάρη στο εργατικό κέντρο (Ιεζεκιήλ 44) στις 18:30 για να συναποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ