Από άλλους... «πλανήτες»!

“Μαγικά” ποδοσφαιρικά απογεύματα σε Γερμανία και Αγγλία τις προηγούμενες ημέρες! Η Ντόρτμουντ που έχασε το πρωτάθλημα στην κατάμεστη “φλεγόμενη” έδρα της από την αδιάφορη Μάιντς και η Λούτον που από την 5η κατηγορία που είχε φθάσει, ανέβηκε στην πρέμιερ λιγκ!

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο και τα βλέπεις αλλού, πέφτεις σε μελαγχολία συγκρίνοντάς τα με την δική μας πραγματικότητα. Εδώ η συζήτηση δεν γίνεται για όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έξω απ’ αυτόν!

Εδώ στην πρώτη εθνική ανεβαίνουν ομάδες που πρώτα πρέπει να δώσουν… διαπιστευτήρια και να εισέλθουν στο άρμα του εκάστοτε “μεγάλου” που κουμαντάρει τη διοίκηση του ποδοσφαίρου!

Εμείς που λόγω Αναγέννησης παρακολουθούμε επί δεκαετίες Β’ Εθνική, τα ξέρουμε απ’ έξω κι ανακατωτά. Και μελαγχολούμε διπλά και τριπλά όταν έρχονται οι παραστάσεις από άλλους… “πλανήτες”!!!

Στη ΦΩΤΟ χιλιάδες οπαδοί της Ντόρτμουντ αποθεώνουν την ομάδα τους που έχασε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό της φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με την αδιάφορη Μάιντς! Ταυτόχρονα χειροκρότησαν και τους αντιπάλους!!!

Θ.Κ.