Αποκατάσταση των πεζογεφυρών και δρόμων στη Δ.Ε Ιτάμου από την εργολαβία της ΤΕΡΝΑ ζητά η Δημοτική Αρχή

    Ζητήματα κυρίως υπηρεσιακού και λειτουργικού χαρακτήρα του Δήμου Καρδίτσας απασχόλησαν τη χθεσινή τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Η Δημοτική Αρχή εμμένει στην πρότασή της να ενταχθούν στην εργολαβία της ΤΕΡΝΑ οι παρεμβάσεις και η αποκατάσταση πεζογεφυρών, καθώς και οδικών τμημάτων στον πρώην Δήμο Ιτάμου που υπέστησαν ζημιές από τον «Ιανό». Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Βασίλη Κρανιά. Παράλληλα πρόσθεσε πως το θέμα των αποκαταστάσεων των οδικών τμημάτων υιοθετήθηκε από τους τοπικούς φορείς στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε για τον «Ιανό» και αποτελεί μέρος του πλαισίου αιτημάτων που θα κατατεθεί προς την πολιτεία.
    Σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Κ. Γκαβογιάννη για το αν η ασφαλτόστρωση της οδού Υψηλάντου έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές, ο κ. Τσιάκος σημείωσε: «Αυτοί που κατήγγειλαν και έκαναν ενστάσεις για τις ασφαλτοστρώσεις καθυστερώντας 7-8 μήνες τα έργα με αποτέλεσμα να πέσουμε πάνω στην εκρηκτική άνοδο των τιμών στα υλικά, έρχονται τώρα και ρωτούν αν γίνονται καλά τα έργα. Δεν δικαιούνται απάντηση».

    Aναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα