“Ποντικός” μπήκε σε ναό στη περιοχή του Μουζακίου και συνελήφθη στη... Θήβα!

Μέχρι τη Θήβα πρόλαβε να φτάσει ένας άνδρας που αργά το βράδυ της Παρασκευής μπήκε σε ναό στη ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Θήβας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θήβας, μετά από συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή από Ιερό Ναό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, αργά το βράδυ της Παρασκευής μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, σε Ιερό Ναό σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου και αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο και αποπειράθηκε να παραβιάσει ακόμη μία είσοδο, προκαλώντας φθορές σε αυτές, εισήλθε στο ναό και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή (χρυσοί σταυροί, αλυσίδες κ.ά.).

Ο δράστης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών και ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα τιμαλφή, τα οποία θα αποδοθούν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του, που βρέθηκε εξωτερικά του ναού, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και ένα κατσαβίδι που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.