Απόβαση... Ferrari τον Οκτώβριο στην Καρδίτσα

Aπόβαση… στην Καρδίτσα προγραμματίζει το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA».

Τριάντα ξεχωριστές Ferrari – μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1 – θα ταξιδέψουν από την Ιταλία στην Καρδίτσα και θα παραμείνουν στην περιοχή από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο που είχε την πρωτοβουλία, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και οι Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα θα αναλάβουν τη φιλοξενία των οδηγών και των συνοδών τους και τη διοργάνωση αυτού του τριημέρου που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις του είδους.

Σήμερα εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων μαζί με τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Ferrari Club «Passione Rossa» Δρ. Fabio Barone παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν στους στόχους αυτής της πρωτοβουλίας και τη δυνατότητα που θα δοθεί σε ντόπιους και επισκέπτες.

Από την πλευρά του επιμελητηρίου ο κ. Γ. Στεργιούλης έκανε λόγο για ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή το οποίο θα συμβάλλει στην προβολή του νομού και την εξωστρέφεια.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.