Καρδίτσα: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 6 συλληφθέντες για εμπορία και διακίνηση κοκαΐνης - Εντοπίστηκαν 8,2 κιλά κάνναβης στο πλαίσιο της έρευνας

φωτο αρχείου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις από τους έξι συλληφθέντες της εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας, την οποία εξάρθρωσε με επιτυχία το τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νέου Αγώνα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο αλλοδαπός (υπήκοος Αλβανίας) ο οποίος προμήθευε την κοκαΐνη, το ηγετικό μέλος της ομάδας και ο άνδρας- άμεσος βοηθός του που είναι συγγενικό πρόσωπο.
Το ηγετικό μέλος και το συγγενικό του πρόσωπο, προμηθεύονταν την κοκαΐνη από τον αλλοδαπό, τον οποίο συναντούσαν σε περιοχή της Φθιώτιδας.

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη αφέθηκαν η γυναίκα μέλος της ομάδας που είναι και αυτή συγγενής, καθώς ακόμη δύο άνδρες- περιφερεικά μέλη της ομάδας που δρουσαν ως μεσάζοντες.

Αποθήκη με κάνναβη
Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, έρευνα σε αποθήκη του αλλοδαπού συλληφθέντος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 8 κιλών και 256 γραμμαρίων.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα