Η φετινή αθλητική σεζόν πέρα από τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν κυρίως στη super league 2, είχε να δώσει (και μπορεί να δώσει ακόμη) αρκετές έντονες στιγμές με τους δύο κύριους εκπροσώπους της Καρδίτσας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Τόσο στο Δημοτικό Στάδιο με την πρωταγωνιστική πορεία της Αναγέννησης (για δεύτερη σεζόν), όσο και στο μεγάλο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” στην παρθενική συμμετοχή του ΑΣΚ στους “μεγάλους” του ελληνικού μπάσκετ και της basket league.

Αν ξεφυλλίσουμε τα όσα έγιναν μέχρι στιγμής στην αθλητική περίοδο 2022-23 σίγουρα οι πιο… hot στιγμές στα δύο μεγάλα αθλητικά στέκια της πόλης μας, ήταν ο αγώνας της Αναγέννησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή και ο αγώνας του ΑΣΚ με τον Κολοσσό Ρόδου.

Στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στις 4 Ιανουαρίου ο Βαλάντης Κοζορώνης με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδινε τη νίκη (1-0) και απογείωνε 3.000 και πλέον φιλάθλους της Αναγέννησης που είχαν δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Στη δεύτερη, ο Τζέιμς Μπέιτμον στον αγώνα που έγινε στις 12 Οκτωβρίου με ένα τρίποντο από… το σπίτι του στην Αμερική σε νεκρό χρόνο (4 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το φινάλε) έδινε τη νίκη στον ΑΣΚ με 59-57 βάζοντας όλο το… κλειστό στο παρκέ!

Ένα καλάθι που είναι το πιο ξεχωριστό highlights της χρονιάς και κοσμεί όλες τις αθλητικές εκπομπές των κεντρικών καναλιών!

Πάμε, λοιπον, να θυμηθούμε αυτές τις έντονες στιγμές όπου ομάδες και κόσμος έγιναν ένα, με την ελπίδα να ζήσουμε κι άλλες ανάλογες μέχρι το τέλος.

Θ.Κ.

ΑΣΑ – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΣΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ