«Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από εσάς. Είμαι ο δικός σας άνθρωπος που έχω τη δίψα και την δύναμη που εσείς μου δίνετε ναm αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ο νομός μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανέναν άλλο νομό. Θα είμαι πάντα εδώ μαζί σας να δώσουμε λύσεις και να κάνουμε τον Νομό μας δυνατό για την ιστορία, για εμάς, για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ!»

υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας στην κεντρική προεκλογική του σύγκεντρωση.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους Καρδιτσιωτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον», οι οποίοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τον κ. Σπάνια κατά την είσοδό του στο χώρο.

Ο υποψήφιος Βουλευτής εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι είναι πολύτιμη η συμπαράσταση που έχει για κάποιον που ξεκινάει την προσπάθειά του για το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Αντιμέτωπος με δύο πρωτόγνωρες καταστάσεις Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δύο πρωτόγνωρες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, την πανδημία του κορωνοϊού σαν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και τον «Ιανό» σαν Αντιδήμαρχος διοικητικών και αργότερα οικονομικών στο Δήμο Καρδίτσας.

Στάθηκε στην καθοριστική παρέμβαση της κυβέρνησης μετά το χτύπημα του «Ιανού», αλλά και στην αυτοθυσία των υγειονομικών στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, την ώρα που το υγειονομικό σύστημα και οι δομές χτυπήθηκαν αλύπητα.

«Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μετά από μια χρεοκοπία, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση, τις φυσικές καταστροφές τον COVID-19, συγκρούστηκε, διαπραγματεύτηκε και προχώρησε φέρνοντας την χώρα μπροστά και τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους Έλληνες πολίτες εκσυγχρόνισε το κράτος» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Αναγκαιότητα η στοχευμένη στρατηγική για την ύπαιθρο Αναφερόμενος στο Ν. Καρδίτσας στάθηκε στο γεγονός πως έχει διαπιστώσει την ερήμωση της υπαίθρου. Σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για την αναγκαιότητα μιας στοχευμένης στρατηγικής για την ύπαιθρο, η οποία έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες από την υπόλοιπη χώρα.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ανέφερε ο κ. Σπάνιας, παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο για τους δύο ορεινούς δήμους του νομού μας της Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας. «Πολύ σημαντική παρέμβαση είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος άρδευσης στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού το οποίο είναι ένα μεγάλο έργο με πολλαπλά οφέλη.

Η υλοποίηση τέτοιων παρεμβάσεων αποτελεί τρανή απόδειξη της αξιοπιστίας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε. Προσωπικό στοίχημα η υγεία Τόνισε οτι για τον ίδιο αποτελεί προσωπικό στοίχημα το θέμα της υγείας. «Θα πρέπει να επανδρωθούν οι υγειονομικές δομές με ιατρικό προσωπικό και να δημιουργηθούν συνθήκες που να προσελκύουν τους ιατρούς ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν την περίθαλψη που τους αξίζει» υπογράμμισε.

Κλείνοντας έδωσε «ραντεβού» με τους Καρδιτσιώτες την Κυριακή ώστε «όλοι μαζί με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε την Ελλάδα μας, το Νομό μας, τα Χωριά μας, την Καρδίτσα μας μπροστά». «Θα είμαι πάντα εδώ μαζί σας να δώσουμε λύσεις και να κάνουμε τον Νομό μας δυνατό για την ιστορία, για εμάς, για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ!» υπογράμμισε.