Άρωμα... Καρδίτσας στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ (ΦΩΤΟ)

Πόσο δίκιο έχουν όσοι λένε ότι όποια πέτρα και αν σηκώσεις-οπουδήποτε στον κόσμο- θα βρεις Καρδιτσιώτη. Έτσι ένας Καρδιτσιώτης δεν θα μπορούσε να λείπει από την φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Καρδιτσιώτης χορευτής Μιχαήλ Κριεμπάρδης ήταν χθες μέρος αυτού του εντυπωσιακού show που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο Καρδιτσιώτης χορευτής Μιχαήλ Κριεμπάρδης

Ο Μιχαήλ Κριεμπάρδης ξεκίνησε τα μαθήματα χορού σε ηλικία 5 ετών. Σπούδασε με υποτροφία, στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού “Νίκη Κονταξάκη”, όπου και αποφοίτησε με αριστείο. Συνέχισε τις σπουδές του, ως υπότροφος του Ωνασείου Ιδρύματος, στο London Contemporary Dance School, στο Λονδίνο, για μεταπτυχιακές σπουδές. Στη συνέχεια παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο της basi system στο Nysy Pilates studio.

Απο το 2010, εργάζεται ως freelance dancer, σε διαφορες ομάδες χορού της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ανεξάρτητους χορογράφους, και στη συνέχεια έγινε μέλος της εθνικής λυρικής σκηνής. Επίσης διδάσκει μαθήματα κλασσικού, σύγχρονου χορού, και Pilates.

Η εμφάνισή του στο Κατάρ είναι αποτέλεσμα της συνεργασία του με χορογράφο του εξωτερικού με την οποία εμφανίστηκε πέρυσι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και συνέχισαν φέτος στο Μουντιάλ.