Πολύ όμορφες στιγμές κατά την εκδήλωση υποδοχής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη εκτυλίχθηκαν και στο official store της Αναγέννησης!

Ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου, μέλη της διοίκησης και κόσμος της ομάδας υποδέχθηκαν κι αυτοί με το δικό τους τρόπο την χρυσή πρωταθλήτρια της Καρδίτσα!

Μάλιστα είχαν ετοιμάσει και κάτι ξεχωριστό! Δύο φανέλες με το όνομα της Αντιγόνης η μία με το Νο20 και η μία με το Νο 35, όσα τα χιλιόμετρα που διένυσε προς τη… δόξα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου!

Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της με το γνωστό πάντα αστραφτερό της χαμόγελο!

Και η Αντιγόνη είναι ΑΣΑ….

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αναγέννηση για την υποδοχή της Αντιγόνης, τονίζει:

«Σε μία ημέρα που ήταν αφιερωμένη στη σπουδαία Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ομάδα μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει.

Μετά την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε ο κόσμος της Καρδίτσας, με την επιστροφή της, η Αντιγόνη βρέθηκε στο Official Store του Συλλόγου μας και έλαβε από τον Πρόεδρο μας, κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, ως αναμνηστικά δώρα, δύο φανέλες της ομάδας μας με το όνομα της και τα νούμερα 20 και 35 , που αντιστοιχούν στα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου στα 20 και 35 χιλιόμετρα αντίστοιχα, καθώς και ένα κασκόλ της Αναγέννησης.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση θα ήθελε να συγχαρεί και πάλι τη σπουδαία Αντιγόνη, τη δική μας Αντιγόνη και να της ευχηθεί ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, οι οποίες με το πείσμα και την εργατικότητα της είναι βέβαιο πως θα έρθουν».