Ατομικό ρεκόρ για το Σωτήρη Γκαραγκάνη στα 200 μέτρα και στόχος η Ρώμη!

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης πέτυχε ατομικό ρεκόρ τρέχοντας στα 200 μετρα στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στον Πειραιά και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση για τον μεγάλο του στόχο.

Κατέβασε το χρονόμετρο στα 20.86 (το προηγούμενο ήταν 20.92) και ασφαλώς ήταν ικανοποιημένος από την επίδοση και την αγωνιστική φόρμα την οποία διέρχεται.

Εξαιρετική επίδοση έκανε και στα 100 μέτρα με 10.19.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι να διασφαλίσει την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ρώμη σε 35 ημέρες.

“Ήταν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Πήγε πολύ καλά, δεν περίμενα τόσο χαμηλή επίδοση στα 100 μέτρα. Είπαμε να μπούμε στο Διασυλλογικό να κάνουμε ένα πέρασμα και βγήκαν δύο ωραίες κούρσες, τις οποίες εκτέλεσα όπως έπρεπε.

Ήρθε μια σπουδαία επίδοση στα 100 μ. που είναι καλός δείκτης για τη συνέχεια, ωστόσο τα 200 παραμένουν το βασικό μου αγώνισμα και πάνω σε αυτά δουλεύω”, είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε:

“Είναι ωραίο να έρχεται ένα ρεκόρ. Ωστόσο είμαστε ακόμη στην αρχή της περιόδου. Αυτό που μας ενδιέφερε περισσότερο στο διασυλλογικό, δεν ήταν η επίδοση, αλλά να κάνω τεχνικά σωστές κούρσες, χωρίς εντάσεις και αυτό το πέτυχα”