Ατομικό ρεκόρ για τον Σωτήρη Γκαραγκάνη στα "Βενιζέλεια"!

Εξαιρετικός ήταν ο Καρδιτσιώτης σπρίντερ Σωτήρης Γκαραγκάνης στην κούρσα των 100 μέτρων στους αγώνες “Βενιζέλεια” που έγιναν στα Χανιά, καθώς έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και έδειξε ότι βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση!

Ο Σωτήρης με την επίδοσή του κατάφερε ταυτόχρονα να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Γκέβλε.

Στις δηλώσεις του τόνισε:

“Ηξερα πως είμαι καλά και έψαχνα να βρω μια κούρσα με καλές συνθήκες και να κυνηγήσω μια καλή επίδοση. Αυτός ήταν και ο λόγος που πανηγύρισα έντονα. Επειδή  κατάφερα να κάνω αυτό που που μπορώ. Μετά τα 60 μ. ανέπτυξα ταχύτητα να διατηρηθώ χαλαρός και τελικά να τερματίσω μια επίδοση που μου εξασφαλίζει από νωρίς στη σεζόν το όριο. Φέτος έχω δουλέψει πολύ συστηματικά και παράλληλα έχω σεβαστεί απόλυτα τα κορμί μου, προκειμένου να αποφύγω τραυματισμούς”, είπε ο αθλητής του Χρήστου Κατσίκα.

Ο Γκαραγκάνης, ο οποίος θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στα Παπαφλέσσεια είχε ατομικό ρεκόρ 10.58 από την περσινή σεζόν. Πολύ καλή επίδοση έκανε ο Βρετανός Richard Kilty που ήταν γρηγορότερος όλων με 10.,32. Ο Serhiy Smelyk (Ουκρανία) ήταν δεύτερος και ο Τούρκος Erme Barnes τρίτος με 10.39.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης αθλητής είχε γίνει σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο για την συνύπαρξή του με τον Νάσο Γκαβέλα που είχε πρόβλημα με την όρασή του, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ οι δυό τους τιμήθηκαν και σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην πόλη μας.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για ένα παιδί που πέρα από σπουδαίος αθλητής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας…