Χωρίς Αντιγόνη, αλλά με Αλέξανδρο αύριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην

Το πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χιλιομέτρων βάδην ανδρών και γυναικών αποτελεί την πρώτη εθνική διοργάνωση για του 2023 και διεξάγεται αύριο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.

Όταν αναφέρουμε τη λέξη βάδην, είναι επόμενο ότι η σκέψη όλων πηγαίνει σε όσα απίθανα έκανε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μέσα στην προηγούμενη χρονιά με αποκορύφωμα το έπος των δύο χρυσών μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου!

Ωστόσο η Αντιγόνη δεν θα είναι παρούσα αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στη μακρινή Αυστραλία και προετοιμάζεται εντατικά για τις μεγάλες προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο που την περιμένουν και είναι αποφασισμένη να τις κυνηγήσει όπως έπραξε και τα προηγούμενα χρόνια.

Μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, στη Βουδαπέστη.

Η Καρδίτσα όμως θα εκπροσωπηθεί αύριο από τον μόνιμο Πανελληνιονίκη, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση μιας ακόμη πρωτιάς.

Ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής βρίσκεται ήδη σε τροχιά πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης καθώς πλασσάρεται στην 39 θέση της παγκόσμιας κατάταξης (θ’ αγωνιστούν οι 50 πρώτοι της λίστας) και αύριο στον Σχινιά θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ καλό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας του.