Το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν το προσδοκώμενο, αλλά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε η Αναγέννηση, δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και αρνητικό.

Ετσι θα αδικήσουμε την προσπάθεια των αγωνιζομένων που δίνουν ο,τι έχουν και δεν έχουν στα τελευταία ματς και μάλιστα τρεις εξ αυτών έφυγαν από το γήπεδο τραυματίες.

Η υπόθεση κορυφή απομακρύνεται λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, αλλά η προσπάθεια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν τελειώνουν οι ομάδες ούτε σε ένα γύρο πρωταθλήματος, ούτε σε κάποια μη θετικά αποτελέσματα, ούτε καν σε μια σεζόν.

Η διοίκηση Παπαδημητρίου, όπως ο ίδιος πρόεδρος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία, ήλθε για να μείνει και θα συνεχίσει την προσφορά της στο σύλλογο. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς και από τις κινήσεις ενίσχυσης που γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Τόσο η απόκτηση του Μπάτροβιτς, όσο και του βραζιλιάνου Ελιβέλντο που έρχεται από τοπ επίπεδο και είναι σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς και όσες προσθήκες ετοιμάζονται ακόμη, φανερώνουν την διάθεση των διοικούντων να συνεχίσουν την προσπάθεια προσηλωμένοι πάντα στο στόχο να διατηρήσουν την Αναγέννηση πρωταγωνίστρια και να διεκδικήσουν, όποτε κι αν αυτό γίνει, την άνοδο.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογικοί συσχετισμοί και με δεδομένο ότι η μπάλα δεν παίζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αλλού, η υπόθεση κατάκτηση της κορυφής για την φετινή χρονιά φαίνεται να απομακρύνεται!

Να μην λησμονούμε, όμως, πως έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο γύρο συν τέσσερις ακόμη αγωνιστικές. Κυρίως να μην λησμονούμε ότι από πέρσι η Αναγέννηση βρίσκεται σε μια τροχιά πρωταγωνιστική στη Β’ Εθνική, κάτι που είχε να συμβεί από το 1993 και με μια αναλαμπή το 2014 που άγγιξε την είσοδο στα play off.

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν πρέπει να αποδομηθεί και η φετινή προσπάθεια, ίσα ίσα πρέπει να στηριχθεί ακόμη περισσότερο…

Ενίσχυση, συσπείρωση και το βλέμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, πρέπει να είναι το σύνθημα…

Θ.Κ.

ΥΓ Η φωτογραφία είναι από το τέλος του αγώνα στη Νέα Ευκαρπία όπου και πάλι η Αναγέννηση δεν έπαιξε (ούτε θα γίνει ποτέ αυτό) μόνη της…