Χρειάζεται εκ νέου αποκατάσταση

Νέες παρεμβάσεις αποκατάστασης θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο στο δρόμο που συνδέει την Καρδίτσα με την Κρύα Βρύση και κατ’ επέκταση το Ξινονέρι και τον Άγιο Γεώργιο.

Συγκεκριμένα σε τμήμα της μεγάλης ευθείας όταν στρίβουμε από το δρόμο Καρδίτσα – Μητρόπολη, προς Κρύα Βρύση, το έδαφος έχει υποχωρήσει με αποτέλεσμα τα στηθαία ασφαλείας να βρίσκονται στον αέρα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχουν τοποθετηθεί κάποιοι κώνοι με κορδέλα, ωστόσο το σημείο παραμένει επικίνδυνο γα τους οδηγούς ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Γενικότερα στο συγκεκριμένο δρόμο που δίπλα έχει μεγάλο κανάλι, προκλήθηκαν σημαντικά προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, γι’ αυτό και εκτός από τις αποκαταστάσεις από την Περιφέρεια θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις οριστικής αποτροπής ανάλογων προβλημάτων.

Επίσης στο μικροσκόπιο θα πρέπει να μπει ο εκσυγχρονισμός του συγκεκριμένου δρόμου (φωτισμός, διαπλάτυνση κλπ) ώστε να γίνει πιο ασφαλής για τους οδηγούς των οχημάτων αλλά και τους δημότες που τον χρησιμοποιούν για άσκηση (τρέξιμο, ποδηλασία κλπ).
Κ.Π.