Χρυσό ο Παπαμιχαήλ, ασημένιο η Τσινοπούλου στο Πανελλήνιο και στα 5.000 βάδην

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 5.000 βάδην στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Βόλο και τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο η Πένυ Τσινοπούλου στο ίδιο αγώνισμα.

Τα δύο παιδιά της Καρδίτσας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πάλι στην προσπάθειά τους μάλιστα να φθάσουν στα όρια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι τον Αύγουστο.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ τερμάτισε πρώτος με χρόνο 19.06.51που είναι ατομικό ρεκόρ και θα περιμένει να δει αν αυτή η επίδοση θα του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο συμμετοχής στη μεγάλη διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Πένυ Τσινοπούλου συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της παρουσία από την ώρα που επέστρεψε στο στίβο τερμάτισε 2η με χρόνο 21.21.11 που επίσης αποτελεί ατομική επίδοση. Πρώτη έκοψε το νήμα η Χριστίνα Παπαδοπούλου με 21.09.22.

Στις ΦΩΤΟ ο Παπαμιχαήλ και η Τσινοπούλου μαζί με τον Καρδιτσιώτη ομοσπονδιακό προπονητή Σάκη Δεληγιάννη, από το πρόσφατο μίτινγκ στο Δουβλίνο.