Όμορφη πρωτοβουλία - στήριξη από Καρδιτσιώτες εθελοντές προς πλημμυροπαθείς (φωτο+video)

Σε μια περιοχή, όπως ο Νομός μας που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και μέχρι σήμερα είναι εν αναμονεί κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του, προκύπτουν και κάποιες όμορφες κινήσεις από τους δημότες του.

Μία από αυτές είναι η πρωτοβουλία Καρδιτσιωτών εθελοντών οι οποίοι στην προσπάθειά τους να στηρίξουν πλημμυροπαθείς οικογένειες, συγκεντρώνουν λαμπάδες, πασχαλινά είδη και κατασκευές.

Οι εθελοντές είχαν στηρίξει στο μέγιστο βαθμό πληγέντες του Νομού τις πρώτες ημέρες του «Ντάνιελ», και είχαν βιώσει από πρώτο χέρι την αγωνία των ανθρώπων η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει υποχωρήσει. Άλλωστε, οικογένειες στο Νομό έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, οπότε η βοήθεια είναι πολύτιμη προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την πασχαλινή περίοδο.

Στόχος τους λοιπόν, να μη λείψουν τα δώρα όλα αυτά που χαροποιούν αυτές τις ημέρες κυρίως τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους. Μια αξιέπαινη κίνηση που έρχεται σε χαλεπούς καιρούς. Εν μέσω αβεβαιότητας για το αύριο, ως μια σύντομη χαρά που ενδεχομένως τις θεωρούμε δεδομένες, αλλά τόσο αιφνίδια μπορούν να πάψουν να υπάρχουν, όπως και ό,τι μας ένωνε με τον τόπο που ζούμε.
Δ.Γ.

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει στην προσπάθεια των εθελοντών για συλλογή πασχαλινών ειδών για τους πλημμυροπαθείς του Νομού, μπορεί να επικοινωνήσει στο παρακάτω τηλέφωνο:

6989853113