Στην έναρξη των θερινών εκπτώσεων αναφέρθηκε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημήτρης Τσεκούρας μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλία».
Ο κ. Τσεκούρας ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» έκανε λόγο μίλησε για παρατεταμένη υποτονική κίνηση στην τοπική αγορά, σημειώνοντας ότι ούτε το Πάσχα κατάφερε να προσφέρει τις αναμενόμενες «ανάσες» στους επαγγελματίες.
Όπως επεσήμανε, οι έμποροι της Καρδίτσας έχουν προχωρήσει σε μεγάλες εκπτώσεις, σε μια προσπάθεια να τονώσουν την αγορά και η ανάγκη για ρευστότητα παραμένει επιτακτική.
«Η αγορά έχει ανάγκη από ρευστότητα και οι έμποροι να ρεφάρουν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τσεκούρας υπογράμμισε ότι η στήριξη της τοπικής αγοράς είναι απαραίτητη, ειδικά σε μια πόλη που δεν αποτελεί τουριστικό προορισμό. «Δεν έχουμε το περιθώριο να φύγει ούτε ένα σεντ από την τοπική αγορά», ανέφερε, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.
«Ας προμηθευτούμε ό,τι χρειαζόμαστε από εδώ πριν φύγουμε για διακοπές. Έχουμε ποιοτική αγορά και προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές», κατέληξε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου.