Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η παρουσία των φιλάθλων της Αναγέννησης στο Σαββατιάτικο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει στο ael fc arena.

Οι Ultras Gate 3 με ανακοίνωσή τους δίνουν το στίγμα:

«Μόλις δύο μέρες έμειναν για το Σάββατο…
Ακόμη ένα παιχνίδι κοντά στην ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ που θα συνδυαστεί με ωραία εκδρομή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Δυστυχώς οι γελοίες αποφάσεις, η κωλυσιεργία, οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι και όλο το κατεστημένο που είναι ορκισμένο εναντίον μας για να διαλύσουν την ομάδα, μας αναγκάζουν να είμαστε ξενιτεμένοι από το γήπεδο μας, από τη πόλη μας με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς έσοδα και με δυσβάσταχτα έξοδα.

Ο κόσμος της Καρδίτσας δεν έχει κοντή μνήμη, θα πληρώσουν όλοι στην ώρα τους τις ευθύνες και ότι έχουν κάνει εις βάρος μας !
Όσο οι οπαδοί όμως στηρίζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο και είναι κοντά στο σύλλογο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Και άλλοι προσπάθησαν να μας εξαφανίσουν, όμως είμαστε ακόμη εδώ ! από το 1904…
Προβλήματα υπάρχουν, πότε δεν υπήρχαν…;

ΑΣΑ γίναμε στα δύσκολα γιατί τα εύκολα δεν τα γνωρίσαμε ποτέ. Η ιστορία 118 χρόνων απαιτεί σεβασμό και όσοι υποστηρίζουν την ΑΣΑ θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για αυτήν και όχι να την στήνουν στη γωνία σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Θλιμμένους στη γιορτή μας δεν θέλουμε, εδώ θα είμαστε και του χρόνου είτε παίζουμε στο τοπικό είτε παίζουμε στην Ευρώπη.

Αυτοι οι λίγοι με ψυχή χιλιάδων γράψαμε την ιστορία του συλλόγου με χρυσά γράμματα για αυτό πρέπει να μπούμε μπροστά και να γίνουμε η ασπίδα της ομάδας κάνοντας μαζί ξανά το ένα βήμα παραπάνω παίκτες και κόσμος.
Δίνουμε ραντεβού στη κεντρική πλατεία αυστηρά στις 12:30 όλοι με εισιτήρια στο χέρι, κανείς χωρίς εισιτήριο!

ΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ»

ULTRAS GATE 3