Δήλωση Υποψηφιότητας

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες

Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μου με τα κοινά, είχα την βεβαιότητα του σημαντικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κάθε τομέα της καθημερινότητας αλλά και στην διασφάλιση συνθηκών για ανάπτυξη και ευημερία.

Η επικοινωνία με τους δημότες, η παρακολούθηση της κοινωνίας καθώς και η συνεργασία με θεσμικούς φορείς αποτελεί αλάνθαστη πρακτική προόδου ώστε οι προκλήσεις και οι κρίσεις να μετατρέπονται σε ευκαιρίες.

Το μοντέλο της εφήμερης αντίληψης των αναγκών, της υποτιθέμενης προσφοράς στον τόπο και της χειραγώγησης συνειδήσεων για διατήρηση αξιωμάτων και απόκτηση ανταλλαγμάτων έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Ήρθε η ώρα όπου οι ικανότητες νέων ανθρώπων θα αναγνωριστούν και θα αξιοποιηθούν για το τοπικό συμφέρον με τη συμπαράσταση έμπειρων και καταξιωμένων συμπολιτών μας.

Η συνύπαρξη φρέσκων ιδεών με την γνώση και την εμπειρία θα βγάλει τον Δήμο μας από την αδράνεια και το τέλμα που έχει περιέλθει. Κοιτάμε ενωμένοι μπροστά. Τα εμπόδια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται. Μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα ευοίωνο αύριο. Μην επιτρέψετε κανέναν να το αμφισβητήσει και μην επηρεαστείτε από πρόχειρες κακοπροαίρετες απόψεις.

Με βασικές αρχές την συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοκρατία και την διαφάνεια καταθέτω ενώπιών σας την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Σοφάδων στις προσεχείς εκλογές.

Παράλληλα απευθύνω πρόσκληση σε όλες και όλους να συμμετέχουν στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Η στιγμή για την αλλαγή στον Δήμο είναι τώρα και πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν.

ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ