Η πρώτη μικρή Καρδιτσιώτισσα της νέας χρονιάς γεννήθηκε στο Νοσοκομείο

Χαμόγελα σκόρπισε στους πανευτυχείς γονείς της και στο υγειονομικό προσωπικό της μαιευτικής κλινικής η γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Πρόκειται για το πρώτο μωρό που έρχεται στον κόσμο το 2023 στο Ν. Καρδίτσας. Το μωράκι γεννήθηκε λίγο μετά τις 9.50 το βράδυ της Δευτέρας, ζυγίζει 3.350 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.

Ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή, από τους μαιευτήρες Έκτορα Γάζο και Νικόλαο Γκούτσια, με τη συνδρομή των αναισθησιολόγων, μαιών και παιδιάτρων του Νοσοκομείου.

Nα σημειώσουμε ότι πέρυσι πραγματοποιήθηκαν 93 τοκετοί στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Γενικότερα την τελευταία τετραετία ο αριθμός των τοκετών στο Νοσοκομείο βρίσκεται σε ανοδική πορεία, εξέλιξη η οποία οφείλεται στη στελέχωση της μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής και της παιδιατρικής και φυσικά στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το προσωπικό τους.
Ο Νέος Αγών εύχεται στο ευτυχισμένο ζευγάρι να είναι γερό και καλότυχο το κοριτσάκι. Επίσης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να συνεχίσει να φέρνει παιδιά στο κόσμο, μοιράζοντας χαμόγελα.