Αν και ήταν το πρώτο φιλικό, απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει πολύ περισσότερα, η Αναγέννηση στάθηκε πολύ καλά στο Αλκαζάρ και μάλιστα πήρε και τη νίκη γοήτρου επί της ΑΕΛ με σκορ 0-1!

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκε στο 8′ της αναμέτρησης με γκολ του Ξύδα ύστερα από εξαιρετική ασιστ του Αθανασιάδη και γενικώς παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Αθανασιάδη στο 18′ και με τον Βερνάρδο στο 65′ ενώ παρά την πίεση που άσκησε η ΑΕΛ στη συνέχεια δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Καρδιτσιωτών.

Ανασταλτικά η Αναγέννηση θα λέγαμε ότι πήρε “άριστα” αφού ελάχιστα απειλήθηκε και είναι φανερό πως αν γίνουν και οι τελευταίες προσθήκες που αφορούν κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, (δεν έπαιξε και ο ανέτοιμος ακόμη Ριέρα), τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα…

Δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτογραφικά στιγμιότυπα λόγω απαγόρευσης της ΑΕΛ που έχει κάνει σύμβαση με ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού που έχει ταυτόχρονα και τον έλεγχο της λαοφιλούς ομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ της Δευτέρας”.